Vali Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar Beni Her Anlamda Şaşırtıyor”

İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantılarının ilk birleşimine katılan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, meclis üyeleriyle bir araya geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve meclis üyeleri tarafından kapıda karşılanan Vali Yiğitbaşı, ardından meclis salonuna geçerek meclis üyelerine hitap etti.

AFYONKARAHİSAR BENİ ŞAŞIRTIYOR

Sayın İçişleri Bakanımızın takdirleri ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atanmış bulunduğum Afyonkarahisar Valiliği görevimde bugün 18 günü geride bıraktım diyerek konuşmasına başlayan Vali Yiğitbaşı: “19. günün mesaisinde siz değerli çalışma arkadaşlarımla bir arada olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Afyonkarahisar ekonomisi, tarihi, kültürel birikimi, yer altı ve yer üstü zenginlikleri, turizm potansiyel, gastronomi lezzetleriyle git gide büyüyen bir şehir. Beni her anlamda çok fazla şaşırtıyor. Gördüklerimle hem gururlandırıyor hem de anlatılacak, tanıtılacak çok noktası olduğunu görüyorum” dedi.

ORTAK AKILLA HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ

Yeni çalışma dönemine dair yol haritasını da açıklayan Vali Yiğitbaşı: “Birlikte çalışacağımız süreç içerisinde bu güzel şehrimiz için Afyonkarahisar için elini taşın altına koyan siz meclis üyelerimizle birlikte, yapacağımız çalışmalara bizlerde liderlik ederek, hep birlikte ortak aklı çalıştırarak hemşerilerimizin beklentilerini üst noktalara taşıyarak inşallah çok güzel hizmetleri ilimize kazandıracağız. İl Özel İdaremizin gücünü sizlerin öngörüleri ve çalışmaları ile tüm ilimize ulaştırmak, hep birlikte şehrimize prestij katacak birçok projeyi hayata geçirmek için sürekli iletişim halinde olacağımıza emin olabilirsiniz. İstişareye her zaman açık olduğumuzu İl Genel Meclisi başkanımızın ve sizlerin bilmesini istiyorum” diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Afyonkarahisar halkının her şeyin en iyisini hak ettiğini söyleyen Vali Yiğitbaşı: “Göreve başladığım ilk hafta ilçelerimizi ziyaret ederek onların sinerjisinden istifade ettik. İlçelerde olduğu gibi burada da sıcak bir karşılamayla karşılaşmak beni ziyadesiyle mutlu etti. İlklerin şehri Afyonkarahisar’a ilk kadın Vali olmak gururunu yaşarken, sizlerin de yakın ilgisi beni ayrıca mutlu etti. Afyonkarahisar halkının her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğini düşünüyorum. Millî ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan, kendine has bir kimliği olan bir şehir. Aynı zamanda gelişmelere, değişime, yeniliklere açık bir il. Bundan sonraki süreçte her türlü sorun ve karşınıza çıkacak sıkıntılar için sizler, kaymakamlarımız hep bir arada hareket ederek Afyonkarahisar’ı daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

GÖRDÜĞÜM HÜSNÜ KABUL BENİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ

Vali Yiğitbaşı konuşmasının son bölümünde şunları söyledi: “Bu şehirde ortak akıl tecrübesi var. Sizlerin çalışmaya, işinizi yapmaya odaklanmış kişiler olduğunuzu gösteren bir durum. Afyonkarahisar genelinde gördüğüm hüsnü kabul beni oldukça mutlu etti. İnşallah Afyonkarahisar’dan ayrılırken de geride hoş bir seda bırakabiliriz. Vatandaşımızın dualarını almak bizim için en önemli mutluluk kaynağı olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Bu yeni dönem Afyonkarahisar için güzel hizmetlerin ortaya çıkmasına vesile olsun.”

Vali Yiğitbaşı’nın konuşmasının ardından meclis üyeleri kendilerini tanıtarak, Vali Yiğitbaşı’na dair dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi