Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel'den Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bursa ili Vali Yardımcılığından ilimiz Vali Yardımcılığı görevine atanan Sabahattin Yücel resmen göreve başlaması nedeniyle Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Vali Yardımcısı olarak ilimize atanan Sabahattin Yücel’e yeni görev yerinde başarılı olması temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu; ‘’Mülki idare amirleri, görevleri süresince Anadolu’yu adım adım tanıma fırsatı buluyorlar. Biz mülki daire amirlerinin en büyük hedefi, işimizi mutluluk, sağlık ve huzur içerisinde devam ettirmektir. Bu durum hepimiz için geçerlidir. Bu anlamda Sabahattin Yüksel beyin Afyonkarahisar’daki çalışma hayatında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.’’dedi.
Vali Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından ve Afyonkarahisar’da olmaktan memnun olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel,’’Cumhuriyetin ve Bağımsızlığın beşiği olan Afyonkarahisar’da görev yapmak benim için onur ve gurur vericidir. Bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde içerisinde olacağım.’’dedi.
 
Editör: Haber Merkezi