Vali Yardımcısı Dr.Boztepe, Burcu’yu Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu’yu ziyaret etti.

Müdür Burcu, Bölge Müdürlüğü’nün iş ve işlevleri, görev alanında bulunan iller, yapılan faaliyetler ve yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca İletişim Başkanı Sn. Fahrettin Altun’un ülkemizi, devlet ve hükümet faaliyetlerimizi karalama aleyhinde ulusal ve uluslar arası alanda yapılan algı operasyonlarında göstermiş olduğu haklı tepkileri, Başkanlığın yapmış olduğu çalışmaları, büyük projeleri konusunda bilgiler verdi.

Ziyarette, Afyonkarahisar’ın tarihsel önemi ve doğal güzellikleri ile medyada önemli yer tutan projeler hakkında da konuşuldu. Vali Boztepe’de projeleri yakından takip ettiklerini, özellikle Afyonkarahisar Valisi Sn. Gökmen Çiçek’in projelerinden Kadın Kültür evleri, Emre Gölü Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi, Frigya medeniyetinin eserlerini barındıran Ayazini Köyü’nün canlandırılması ve Eber Gölü hakkında ki projeler paylaşılarak, Sn. Valimiz Gökmen Çiçek’in çalışmalarının gurur verici olduğunu belirttiler. Ayrıca Afyonkarahisar yerel basın konusunda da istişarede bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi