Vali Tutulmaz’ın Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Kapasitesi, tecrübesi, sorumluluk sahasının genişliği ve üstün başarılarıyla göz dolduran Jandarma Genel Komutanlığımızın 181’inci kuruluş yıldönümünü idrak etmenin heyecan ve gurunu taşıyoruz.

Geçmişten getirdiği birikimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ve milletimizin dualarından aldığı güç ve ilhamla yoluna devam eden Jandarma Teşkilatımız, vatan topraklarının her bir noktasında en ücra dağlarından, sahillerindeki plajlara kadar devriye görevi yürüterek, kaçakçılık ve organize suçlardan, asayişe, göçmen ve insan ticaretinden, trafik ve terörle mücadeleye kadar vatandaşımızın huzur ve güvenliğiyle ilgili her noktada görev yapmaktadır.

Kanun ordusu Jandarma Genel Komutanlığımız, ahlaki ve mesleki değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, istekli ve yetenekli personeli ile terörle mücadele ve kolluk vazifelerini etkin ve süratli bir şekilde icra etmektedir. Ciddiyet, samimiyet, diyalog ve koordinasyon içerisinde vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için 7 gün 24 saat esasıyla görev yapan kahraman ve fedakar tüm personeline teşekkür ediyorum. Personel kapasitesinin ve diğer teknik imkânlarının arttırılması gibi adımlar neticesinde her geçen gün daha da güçlü konuma gelen Jandarma Teşkilatımız, bundan sonraki süreçte de gelişen teknolojiye ayak uydurarak gücüne güç katacaktır.

Geleceğimizin teminatı, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli rol üstlenen Jandarma Genel Komutanlığı’nın 181’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Editör: Haber Merkezi