Vali Tutulmaz’ın Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, kamu düzeninin korunmasında büyük bir özveri ile görev yapan tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.

Jandarma Teşkilatı, ülkemizin güvenliği, halkımızın huzuru ve mutluluğu için çağın gereklerine uygun olarak iyi yetişmiş, disiplinli, donanımlı, yüreği vatan sevgisi ile dolu üstün nitelikli personeli ile günün her saatinde her türlü zorlu koşulda büyük bir özveriyle görevini yerine getirerek gurur verici çalışmalara imza atmaktadır.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün en büyük teminatlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, gerek suç ve suçlulara gerekse bölücü terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadeleyle milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi