Vali Tutulmaz Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Vali Mustafa Tutulmaz, gün içerisindeki programları kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nurullah Pervaneli ve müdür yardımcıları tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Nurullah Pervaneli, Vali Tutulmaz’a müdürlüğüne bağlı yurtların durumu hakkında bilgiler verdi.

Vali Tutulmaz Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak, Üniversite eğitimlerini tamamlamak için İlimize gelen gençlerimizin daha iyi, daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda öğrenim hayatlarını sürdürmek adına kamu kurum ve kuruluşları tarafından her türlü tedbirin alınarak gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Vali Tutulmaz Dernek Başkanı Hüseyin Şehitoğlu tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Tutulmaz’a bilgiler verdi.

İlimizin Sosyoekonomik kalkınması ile ilgili ve farklı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için bu tür ziyaretleri çok önemsediğini belirten Vali Mustafa Tutulmaz “Bütün dernek üyeleri ilimizin ekonomisine önemli katkı sağlayan kişiler. Onların tecrübelerinden yararlanıp işadamlarımızın öneri ve tekliflerini de yerine getirmek için gayret göstereceğiz.” dedi.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin yaptığı başarılı çalışmalarla ilimiz ekonomisine olumlu katkılarda bulunduğunu belirten Vali Tutulmaz, yapılan çalışmalardan dolayı Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve dernek yetkililerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi