Vali Tutulmaz Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Veda Yemeği Verdi

Vali Mustafa Tutulmaz son yayınlanan 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile başka illere tayin olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için veda yemeği verdi.

Termal bir otelde düzenlenen veda yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu, Cafer Sarılı, Erhan Günay ile Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel katıldı.

Afyon’u Hep Olumlu Hatırlayacağız

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar adına söz alan Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu: “Afyonkarahisar’daki görevimizi tamamlayıp yine devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde görev yapmak üzere 2018 yılı yaz Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile görev değişimi yaşadığımız bir dönemdeyiz. Sayın Valimiz tayini çıkan Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımızı bir araya getirdi. Tayini çıkan ve Türkiye’nin dört bir yanına bu kutsal görevi, Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlık görevini yapmak üzere hizmetine koşar adım giden arkadaşlarımız adına Sayın Valimize ve muhterem hanımefendiye şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Sayın Valimizle Uyumlu Bir Çalışma Dönemi Geçirdik

Afyonkarahisar görevini hep olumlu hatıralar ile anımsayacağını söyleyen Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu: “Görev süremiz boyunca birçok Vali ile çalışma fırsatı bulduk. Ülkemizin dört bir tarafında memleketimizin, milletimizin hizmetinde büyük bir fedakârlıkla görev ifa edecek arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini diliyorum. Kötü yere gidiyoruz diye üzülmeyin. Sağlık her şeyin önünde. Sağlıkla kalın, güle güle gidin. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Sayın Valimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Biz burada onun emrinde, onun komutasında çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Buradaki uyum onun mimarıdır. Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve diğer üst düzey yöneticilerine uyumlu çalışmaya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İyi Bir Çalışma Dönemiyle güzel hizmetler yaptık

Görev süresinde uyumlu ve iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerinin ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz: “Öncelikle ilimizden ayrılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara yeni görev yerlerinde hayırlı olsundiyorum. Buradaki 14 aylık çalışma sürecimizde iyi çalışma ortamı oluştu. Hep beraber güzel hizmetler yaptık. Ufak tefek eksiklikler elbette oldu. Ama bu eksiklikleri her zaman kalp kırmadan, yapıcı bir şekilde çözmeye çalıştık. İyi duygularla buradan ayrılacağınızı tahmin ediyorum. İnşallah bundan sonraki görev yerlerinizde de başarılı bir çalışma hayatı devam ettirirsiniz. Ülkemizin her yeri ayrı güzel. 10’un üzerinde tayin görmüş biri olarak bunu söyleyebilirim. Sıkıntılar elbette olacaktır ama güzellikler daha fazla. Biz hep güzel tarafları görelim. Aileleriniz ile sağlıklı, huzurlu ve mutlu günleriniz olsun. İlk göreve geldiğimde sizlere şunu söylemiştim; “Bizi bir araya getiren işimizdir. İşimizi iyi yaparsak, bu durum dostlukları da beraberinde getirir” demiştim. İşimizi iyi yaptık. İnşallah bundan sonraki dönemde dostluk içerisinde bir dönem geçiririz” dedi.

Yemek sonunda Vali Tutulmaz, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara günün anısına hediye takdim ederek yeni görev yerlerinde bir kez daha başarılar diledi. Hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi