Vali Tutulmaz Türkiye Süpermoto Şampiyonlarına Ödüllerini verdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 4. Ayağı kapsamında sıralama turlarıyla başlayan yarışta 8 sınıfta 33 sporcu, özel oluşturulan pistte hem asfalt, hem de toprak parkurda mücadele etti.

Süpermoto yarışları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliği ile koruyucu aile hizmetine dikkat çekmek amacıyla, "Hayata birlikte tutunuyoruz, Her çocuğun bir ailesi olmalı" sloganıyla düzendi.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 4. Ayağında dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi sırasında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “İlimizde gerçekleşen Süpermoto yarışları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla ortaklaşa hazırlanmış bir programdır. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar her geçen gün spor merkezi olmaya devam ediyor. Dereceye giren sporcularımızı kutlarken tüm sporcularımızın başarılı bir şekilde yarışarak hayatlarına devam etmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Program sonunda Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından Süpermoto yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Editör: Haber Merkezi