Vali Tutulmaz Türk Kızılayı Heyetini Ağırladı

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan ve Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasının amaçlandığı Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetler, çalışmalar ve hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.

Türk Kızılayı Dünyanın Saygın Kuruluşlarındandır

Türk Kızılayı’nın ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bir kuruluş olduğunu söyleyerek: “Milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının sembolü Türk Kızılayı, özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın kuruluşları arasındadır. Tüm ihtiyaç sahiplerine gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardım eli uzatan ve her türlü doğal afette en kısa sürede yaraları saran Türk Kızılayı'nın başarılarının devamını diliyor, bu vesileyle tüm gönüllüleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi