Vali Tutulmaz Sultandağı İlçemizdeki Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Vali Mustafa Tutulmaz Sultandağı ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

İlk ziyaretini Sultandağı ilçe merkezindeki Şehit Mustafa Özdil’in ailesine yapan Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra sırası ile Yeşilçiftlik Kasabasında Şehit İzzet Ögeday’ın ailesine, Dereçine Kasabasında Şehit Fahri Pınar’ın ailesine, Yakasenek Köyünde Şehit Yılmaz Tankül’ün ve Şehit Zafer Sivrikaya’nın ailelerine ziyaret bulundu.

Ziyaretleri sırasında Vali Mustafa Tutulmaz’a Sultandağı Kaymakam Vekili Turan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan eşlik ettiler.

Şehit ailelerimizi ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle vatanımızın ve milletimizin bütünlüğünü korumak adına canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bizler şehitlerimize olan vefa borcumuzu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Şehit yakınları, bize şehitlerimizin emanetidir. Bizde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız. Şehit aileleri hiçbir zaman kendilerini yalnız hissetmesinler. Çünkü onlara kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır.” dedi.

Şehit aileleri Vali Mustafa Tutulmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtirken, zor zamanlarında kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı ayrıca şükranlarını sundular.

Editör: Haber Merkezi