Vali Tutulmaz Rektör Karakaş ve İGM Başkanı Çoban’ı Kabul Etti

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi üyesi seçilen ve yapılan ilk toplantıda meclis üyelerinin oylarıyla İl Genel Meclisi başkanı olan Burhanettin Çoban, beraberinde İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Tutulmaz‘ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, İGM Başkanı Burhanettin Çoban ve meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kendilerini kabul ettiği için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden Başkan Çoban ve üyeler, birlikte uyum içerisinde çalışarak Afyonkarahisar’a güzel hizmetler yapmaya çalışacaklarını belirttiler.

Rektör Prof. Dr Karakaş’ı Tebrik Etti

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ilgili maddeleri gereğince Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Karakaş’ı tebrik eden Vali Mustafa Tutulmaz, çalışmalarında ve yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Karakaş üniversite ve Afyonkarahisar’ın potansiyelini geliştirebilmek adına birlikte çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi