Vali Tutulmaz Passolig Kart Çıkararak, Takımlarımıza Destek Oldu

Vali Mustafa Tutulmaz taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyum ve salonlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izleyebilmelerini sağlayan Passolig Kart aldı.

Taraftarlara örnek olması ve bu konuda kamuoyu oluşması adına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kulüp Yöneticileri ile birlikte Belediye Hizmet Binası zemin katta bulunan Beyaz Masa’ya giden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlar gibi sıraya girdi, form doldurdu ve Passolig Kartı’nı aldı.

Sporda Altın Çağı Yaşıyoruz

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar’ın bu yıl spor alanında adeta altın çağını yaşadığını söyleyerek: “Her alanda başarıları üst üste yakaladık. Futbol, basketbol, voleybol alanında önemli başarılar elde ettik, diğer alanlarda da başarılı çalışmalar içerisindeyiz. Bu başarıların ardından ulaştığımız mevcut durumu ne biz kabul edebiliriz, ne de Afyonkarahisar halkı kabul edebilir. Yukarıya çıktıkça ve başarılar elde edildikçe ne kadar seviniyorsak, fedakârlıklarımızı da aynı oranda yansıtmamız lazım” dedi.

Takımlarımız İçin Fedakârlıktan Kaçınmamalıyız

Sporun reklam ve tanıtımda en önemli araç olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Afyonkarahisar olarak marka şehir olacağız diyoruz. Afyonkarahisar ismini marka değeri olarak daha üst seviyelere çıkarmak için gayret ediyoruz. Bunun sadece kamu, kurum ve kuruluşlarının yapabileceği bir şey olmadığını size özellikle söylemek isterim. Şehrimizde 7’den 77’ye herkesin bu konuya sahip çıkması gerekir. Şuanda içinde bulunduğumuz konum, birçok büyük şehrin bulunmak istediği, gıpta ettiği, hayal ettiği bir durumdur. Buna biz sahibiz ve değerini iyi bilmemiz gerekir. Bu takımların bu liglerde tutunabilmesi ancak fedakârlıkla olur, destekle olur” ifadelerini kullandı.

İmkânı Olan Herkes Passolig Kart İle Takımına Destek Olsun

İmkânı olan herkesin Passolig Kartı ile takımına destek olması gerektiğini vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Ben Vali olarak stada girmekte herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak örnek olması adına bugün Passolig Kartı’mı alıyorum. Spora yakından ilgili olan veya olmayan herkesin Passolig çıkarmasını ve takımına destek olmasını istiyorum. Damlaya damlaya göl olur misali takımımıza destek olmuş olacağız. Bugüne kadar bazı kamu, kurum ve kuruluşların desteği ile bir yere kadar geldik, ama yukarıya doğru çıktıkça vatandaşın desteğine de ihtiyaç artıyor. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Lütfen maddi imkânı olan ve maça gelerek sadece destek olmak isteyen herkes bu spor etkinliklerinin içerisinde olsun. Maddi, manevi bizlerle birlikte olun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının hedefiniz nedir? Sorusuna Afyonkarahisar’ın nüfusu üzerinden yanıt veren Vali Mustafa Tutulmaz, stadımızın kapasitesi kadar tüm seyircilerimizin Passolig almasını beklediğini söyleyerek bu konuda vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Passolig Kartı’nı alarak basın mensuplarına poz verdi.

Editör: Haber Merkezi