Vali Tutulmaz Müsiad’ın iftar programına katıldı

Vali Mustafa Tutulmaz MÜSİAD’ın Düzenlediği İftar Programında İşadamlarıyla Bir Araya Geldi.

Vali Mustafa Tutulmaz Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında Afyonkarahisar’lı işadamlarıyla bir araya geldi.

İftar Programına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve diğer protokol üyeleri ile Afyonkarahisar’lı işadamları katıldılar.

Açılış konuşmaları sırasında söz alan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ramazan rahmet ve merhamet ayıdır. Bu güzel ay hepimizin içine bir ferahlık ve bir huzur dolduruyor. Bununda en güzel özelliği ise dayanışma duygusunu geliştirebilmek adına sofralarımızı paylaşmaktır. Böylesine güzel bir ayda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duymaktayım. İlimizde MÜSİAD’ın şubesi kurulmasından itibaren ilimizin problemlerini önemli ölçüde çözüm yolları üretildi. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz aylarda ilimiz Termal Sağlık Turizm potansiyeliyle ilgili bir etkinlik gerçekleştirildi. Bunda emeği geçen MÜSİAD Genel Başkanına, Afyonkarahisar Şube Başkanımıza ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. Biz Türkiye olarak güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Ramazan’da sahurumuzun, iftarımızın ve ibadetlerimizin hazzını duyabiliyoruz. Ama İslam coğrafyasına baktığımızda huzursuz bir ortam var. Neredeyse Müslümanların bulunduğu hemen her yerde sıkıntılar var. Bunda Müslümanlar olarak bizim suçumuzda var. Ama bazı güçlerinde Müslümanlara karşı, İslam’a karşı olumsuz müdahalelerinin olması herkesçe malumdur. Biz Müslümanlara düşen dayanışma içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız ve kalkınmamızdır. Eğer biz bu topraklarda yaradılışımızın gereğini yapmak istiyorsak kesinlikle daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz ve bu toplumu daha güçlü kılacağız. Eğer biz güçlü kılmaz isek daha fazla üretemez isek güçlü olamayız. Şu anda bazı Müslüman ülkeleri gibi olumsuz durumlarına düşmemek için daha çok üretecek ve daha çok ter akıtacağız. Bunu başka bir çaresi yok. Bunu yaparken de farklı dayanışma uygulamaları gerçekleştirilmiş. Bu dayanışma inşallah işadamlarımıza büyük bir ivme kazandırır. Türk milleti tüm dünyanın gıpta ile baktığı ve diğer Müslüman ülkelere daha çok yardım eden bir ülke durumundadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.

İftar programı konuşmaların akabinde Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından MÜSİAD’a yeni üye olan iş adamlarına üyelik şiltlerinin verilmesi ve anı fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi