Vali Tutulmaz Muhtar Derneklerine Ziyarette Bulundu.

İlimizdeki sivil toplum örgütlerine değer veren ve halka ulaşma noktasında sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmenin faydalarını her ortamda dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyon Şubesi Başkanı Mehmet Özkan ve Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun’a ziyarette bulundu.

Dernek binaları önünde dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

Vatandaşa hizmet etmek için çaba sarf edenlere desteğim sonsuzdur.

Ziyarette yaptığı açıklamada muhtarlarımızın önemli bir kamu görevini yürüttüğünü belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için yoğun çaba sarf eden muhtarlarımıza başarılarının devamını diliyorum. Muhtarlarımız da bizde bulunduğumuz konum gereği vatandaşa hizmet etmek zorundayız. Tabi bizler bu zorunluğu insani vazife ve sorumluluk olarak üstlendik. Bu anlamda vatandaşlarımıza hizmet etmek için çaba sarf eden herkese desteğim sonsuzdur.” dedi.

Muhtarlarımız da devletle vatandaş arasında köprüdür.

Konuşmasının devamında muhtarlık kurumunun önemine değinen Vali Mustafa Tutulmaz; “Muhtarlarımız devletle vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Afyon Şubesi Başkanı Mehmet Özkan ve Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun, Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ederek, dernek olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Editör: Haber Merkezi