Vali Tutulmaz Mobilyacı Esnafını Ziyaret Etti

Bugünkü programını 2. Küçük Sanayi Sitesine ayıran Vali Mustafa Tutulmaz, mobilya işi ile uğraşan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

İlyas Özbay 50 yıldır ahşaba şekil veriyor. Afyonkarahisar’daki camilerin minberleri, mihrapları, mahfileler onun usta ellerinden çıkıyor. Ahşabı adeta sanat eserine dönüştüren 50 yıllık usta İlyas Özbay’ı ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Özbay’dan mesleği hakkında bilgiler aldı.

Asırlık usta İlyas Özbay’ın ortaya çıkardığı eserlerini inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz, Özbay’dan ahşap eserlerin yapım aşamalarını dinledi. Kullanılan makine ve ekipmanları da inceleyen Vali Tutulmaz, ahşap ustası İlyas Özbay’ı ortaya çıkardığı her biri adeta sanat eseri olan ahşap ürünleri için tebrik etti.

Ahşabı detaylı işçilikle süsleyen İlyas Özbay’da nazik ziyareti için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ederek, Vali Tutulmaz’a 3 boyutlu resminin yer aldığı bir tablo hediye etti.

2. Küçük Sanayi sitesinde mobilya işi ile uğraşan diğer esnafları da ziyaret eden ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, esnafa hayırlı işler dileyerek kazançlarının bereketli olması temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi