Vali Tutulmaz Köy Ziyaretlerinde Vatandaşları Dinledi

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz bu kapsamda Bayat ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Bayat İlçesine bağlı İmrallı, Akpınar, Aşağı Çaybelen, Yukarı Çaybelen, İnpınar ve Sağırlı köylerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz’a Bayat Kaymakamı V. Göksu Bayram ve ilgili il müdürleri eşlik etti.

İlk Ziyaret İmrallı Köyüne Oldu

İlk olarak İmrallı köyüne giden Vali Mustafa Tutulmaz, köydeki çalışmalar hakkında bilgiler alarak vatandaşlara istekleri olup olmadığını sordu. Bir diğer ziyaret Akpınar köyüne oldu. Köydeki ilkokulda vatandaşları dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, onlarla sohbet etti. Burada yaşlı bir teyzeye çiçek takdim eden Vali Tutulmaz, hem Anneler Günü’nü kutladı hem de yaşlı vatandaşın gönlünü aldı.

Vatandaşlar Yapılan Hizmetlerden Memnun

Üçüncü ziyaret durağı Aşağı Çaybelen köyü oldu. Vali Tutulmaz köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi hem sohbet etti hem de istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını söyleyerek, Vali Tutulmaz’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler. Aşağı Çaybelen İlkokulu’na da giden Vali Mustafa Tutulmaz burada öğrencilerle sohbet etti, hayallerini ve gelecek planlarını sordu. Okulun eksikleri olup olmadığını ve yapılması gerekenleri de soran Vali Tutulmaz gördüğü eksiklikler konusunda ilgili müdürlere talimatlar verdi.

Vali Tutulmaz Vatandaşları Tek Tek Dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz Yukarı Çaybelen köyünde de vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandı. Köy sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Mustafa Tutulmaz yaşlı vatandaşların ellerini öptü, çocuklarla sohbet etti. Vali Tutulmaz burada da vatandaşları dinledi, köyde yapılması gereken çalışmalar olup olmadığını sordu. Ardından İnpınar Köyü’ne geçen Vali Tutulmaz köy sakinleri ile bir araya geldi. Yapılması gereken bir çalışma olup olmadığını, köy için bir talepleri olup olmadığını sordu, vatandaşları dinledi. Köy ziyaretleri kapsamında son olarak Sağırlı köyüne giden Vali Tutulmaz, burada da vatandaşları tek tek dinleyerek sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştı.

Halkımıza Destek Olmak Önemli Sorumluklarımızdan Biri

Köy ziyaretlerinde halkımızın en iyi şartlarda ve ortamlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerek diyen Vali Mustafa Tutulmaz: “Tarım ve hayvancılıkla uğraşarak kendisine, çevresine, iline ve hatta ülkesine katkı sağlayan köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumlulukları arasındadır. Bizler de her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Vali Tutulmaz kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, refah düzeylerini yükseltmek için devletin her türlü imkânının seferber edildiğini belirtti.

Ziyaretleri sonunda İscehisar İlçesine bağlı Seydiler Kasabası’nda Belediye başkanlığını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, beldede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında Başkan İbrahim Akkaya’dan bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi