Vali Tutulmaz Kasım Ayı Halk Günü Toplantısına Başkanlık Etti

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleşti.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantılar Vatandaşa Hizmet Etme Adına Yapılıyor

Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ayda bir kez yaptığımız Halk toplantısı için buradayız. Toplantıda sizlerin problemlerini il müdürlerimizle beraber çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar önemli problemleri çözdük, çözemediklerimiz de oldu, çözümü devam edenler de var. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki sizin sorunlarınızla ilgili alanlardaki bütün il müdürlerimiz burada sizleri dinliyorlar. Çözüm bulmaya çalışıyorlar. Burada çözüm bulamadıklarına da daha sonra kurumlarında çözüm bulmak adına çalışıyorlar. Burada hep beraber problemleri göreceğiz ve çözmeye çalışacağız. İnşallah buradan probleminiz çözülmüş bir şekilde evinize dönersiniz. ” dedi.

Ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi, çözüm üretmeye çalıştı. Vali Tutulmaz gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi