Vali Tutulmaz Kamu Kurumlarını ziyarete devam Ediyor.

Vali Tutulmaz gün içerisindeki programları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kamil Miras Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz ilk olarak Toprak Mahsulleri Ofis Şube Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Şube Müdürü İbrahim Zeytun’dan kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Daha sonraki ziyaretini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapan Vali Mustafa Tutulmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Diktaş tarafından açılan kurslar ile diğer faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Vali Tutulmaz ziyaret sırasında kursiyerler ile bir araya gelerek açılan kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Kamil Miras Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Okul Müdürü ile diğer yetkililerden bilgiler aldı. Sınıfları gezen Vali Tutulmaz, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Vali Mustafa Tutulmaz, öğrencilere bol bol kitap okumaları temennisinde bulunarak derslerinde başarılar diledi.

Kamil Miras Anadolu Lisesinde, İlimiz Rehber Öğretmenlerine verilmekte olan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz, bağımlılık konusunda öğretmenler ile istişarede bulunarak öğrencilerin konuyla ilgili olarak bilinçlendirilmelerinin sağlanmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi