Vali Tutulmaz, Kadınlar Günü Münasebetiyle Düzenlenen Programa Katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilimizde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla yapıldı.

Rehberlik Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan, İl Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Kadın Dernekleri Temsilcileri ve davetliler ile ilimiz kadınları katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra açılış konuşmalarına geçilen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan kısa film gösterimi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Programın devamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanı Sosyolog Elif Kılıç tarafından ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ konulu sunum yapıldı.

Program sonunda Çocuk evlerinde kalan çocuklarımız tarafından hazırlanan Halk Oyunları Gösterisi beğeni ile seyredilerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi