Vali Tutulmaz İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz, mesaisine ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vali Tutulmaz programları kapsamında Özel Harekât Şube Müdürlüğü, yeni İl Emniyet Müdürlüğü inşaat alanı ve Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) binasında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

İlk olarak İl emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğüne giden Vali Mustafa Tutulmaz, ülkemizin huzur ve güvenliği için sınır ötesinde 120 gün süreyle görev alan ve başarılı çalışmalar yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli için düzenlenen karşılama törenine katıldı. Kahraman polislerimiz, Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından törenle ve dualarla karşılandı.

Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Erkmen Kasabası yolu üzerinde inşaat çalışmaları devam eden İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında da inceleme ve denetlemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak karayollarından geçen araçların hız kontrollerinin yapıldığı Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) binasına giden Vali Mustafa Tutulmaz, karayollarındaki araç yoğunluğunu gözlemledi. Ardından görevli emniyet ekiplerinden yapılan çalışmalar ve sistem hakkında bilgiler aldı. Ekiplere başarılar dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, görevlerinde de kolaylıklar temenni etti.

Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaretlerinde İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve emniyet ekipleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi