Vali Tutulmaz İlk Halk Günü Toplantısını Gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek amacıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.

Valiliğimiz Toplantı Salonunda yapılan Halk Günü Toplantısında Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

Mahalle muhtarlarımızın da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle toplantımıza katılan herkese hoş geldiniz diyorum. Sizlerin de bildiği gibi geçen yıldan bu yana halkla buluşma toplantıları yapılmaktadır. İnşallah bundan sonrada benim başkanlığımda veya yardımcılarımın başkanlığında bu toplantılarımız devam edecek. Bu toplantılar sayesinde vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını dinliyoruz. Daha sonra da bu sorunlara çözüm yolları arayacağız. Tabi problemlerin içerisinde bizim çözebileceklerimiz vardır. İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının katkısıyla çözülecekler vardır. Birde belki de mevzuat değişikliği gerektirecek talepler vardır. Ya da Bakanlıklar kanalı ile çözülecek problemler vardır. Tüm bunları bizler dinleyecek ve bizimle alakalı olan sorunları çözmeye çalışacağız. Bu toplantımızda ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri de hazır bulunuyorlar. Sorumluluk alanlarına giren konularda onlar burada çözüm yolları bulacaklar. Biraz ayrıntılı çalışma gerektiren çalışmaları ilgili kurumun çalışma alanına bırakalım ve en kısa zamanda da sizlere konu hakkında dönüş yapalım diye gayret ediyoruz. Dertlerimizin hepsini burada çözebilmemiz mümkün değil, ama en azından karşılıklı hasbihal ederiz, sohbet ederiz buna vesile olur. Bunun yanında bu toplantılarla devlet ve vatandaşımızın bir başka vesile ile bir araya gelmesine ön ayak olunuyor. Ben burada alınan her talebin ve isteğin takipçisi olacağım. Şimdi söz vatandaşımızındır.” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek özellikle sağlık, ulaşım, alt yapı mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tutulmaz, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerinin titizlikle not alındığını toplantıda başta Vali Mustafa Tutulmaz olmak üzere toplantıyı düzenleyen herkese teşekkür eden vatandaşlar ile mahalle muhtarları, Vali Tutulmaz’a Afyonkarahisar’daki görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulunurken Afyonkarahisar’a hoş geldiniz dediler.

Editör: Haber Merkezi