Vali Tutulmaz İhsaniye İlçemizde İncelemelerde Bulundu

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Mustafa Tutulmaz, İhsaniye Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamı Alper Taş'dan ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz İhsaniye Kaymakamlığı ziyareti sırasında İlçe Müdürleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Kaymakamı Alper Taş'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Belde Belediye Başkanları, İl Genel meclisi üyeleri, İl ve ilçe müdürleri hazır bulundu. Vali Tutulmaz toplantıda kurum müdürlerinden ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

İhsaniye Kaymakamlığı ziyareti sırasında Kaymakamlık binasında hizmet veren kamu birimlerinde de denetlemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, birimlerden hizmet alan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

İhsaniye İlçesi programları sonunda Üçlerkayası köyünü de ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Üçlerkayası Köyü Muhtarı ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti, vatandaşlara kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sorarak istek ve taleplerini dinledi. Vali Mustafa Tutulmaz Üçlerkayası Köyü ziyareti sırasında kaz üreticisi Aziz Ahmet Özdemir isimli vatandaşımızla sohbet ederek üretimle ilgili detaylı bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi