Vali Tutulmaz Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Vali Tutulmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği, cömertliğin ve paylaşımın arttığı mübarek Ramazan ayında Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Müdürleri ile protokol üyelerinin eşleri ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.

Programda Huzurevi sakinlerinden bir vatandaş Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu. Başka bir yaşlı vatandaş da protokol üyelerine hitaben selamlama konuşması yaptı.

İftar programında konuşan Vali Tutulmaz: ”Sizlerle birlikte olmaktan, birlikte iftar yapmaktan çok mutluyum. Yaşlılarımız bizim her daim başımızın tacıdır. Devletimiz de yaşlılarımızın ve engellilerimizin her zaman yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bizler sizlerin yaşlılık döneminizi en iyi şekilde geçirebilmeniz için elimizden gelen imkânlarla sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bayram da da tekrar sizlerle birlikte olacağız. Ramazan ayınız mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçlarınız kabul olsun. Allah her daim yardımcınız olsun” dedi.

Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftar programı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Huzurevinde kalan vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi