Vali Tutulmaz Huzurevi Sakinlerini Makamında Ağırladı.

Vali Mustafa Tutulmaz, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle Afyonkarahisar Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmakta olan yaşlılarımızı makamında kabul etti.

Ziyaretine gelen yaşlılarımız ile yakından ilgilenen Vali Tutulmaz, yaşlılarımızın ziyaretlerinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan ile Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dursun Arslan’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında ilimizdeki yaşlılarımızın bakımları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Tutulmaz, yaşlılarımızın baş tacı olduklarını vurgularken; “Kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak yaşlılara saygı ve sevgi göstermek, onlara değer vermek, onlara hizmet etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak kısacası ahde vefa göstermek gerekmektedir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi