Vali Tutulmaz Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Vatandaşların istek ve taleplerinin kamu kurumlarının ilgili mercilerine doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşların devletle bağını daha da güçlendirmek adına her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantılarının Ekim ayı toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan Halk Gününe Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşın Huzurunu Önemsiyoruz

Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini ve yaşam standartlarının iyileştirilmesini önemsediklerini dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz: “Bugün Ekim ayı toplantısıyla sizlerle birlikteyiz. Her ay ilgili müdürlerimiz ile birlikte sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Problemlere hızlı çözümler üretmek istiyoruz ama tabii ki bazıları zaman alabiliyor. Vatandaşlarımıza her zaman yardımcı olmak istiyoruz. Toplantıya katılım sayısı her geçen gün artıyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Sıkıntısı, talebi olan her vatandaşımız her ay yaptığımız toplantılara gelerek bizlere ulaşabilir. Bizler devleti temsil edenler olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Toplantıda vatandaşların kendisine ilettiği talep, sıkıntı ve istekleri dinleyen ve not alan Vali Mustafa Tutulmaz, iletilen taleplerin bazılarına kendisi çözüm üretirken, bazı konuları da ilgili kamu kurum yetkililerine havale ederek gereğinin yapılması talimatını verdi

Editör: Haber Merkezi