Vali Tutulmaz Halk Günü’nde Vatandaşı Dinledi

2018 yılının 6. Toplantısı olan Haziran ayı Halk Günü Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik B Blok Toplantı Salonunda yapıldı.

Vatandaşların istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantısında vatandaşlar Vali Mustafa Tutulmaz’a istek, talep ve önerilerini dile getirdiler.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı öncesi konuşan Vali Mustafa Tutulmaz her toplantıda olduğu gibi bu toplantıda da sıkıntılara çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade etti.

Sorunlar Çözüldükçe Katılımcı Azalsın İstiyoruz

Vali Tutulmaz: “Toplantıların devam etmesi ile katılan kişi sayının azalmasını bekliyoruz. İnşallah çözümler üretildikçe sıkıntısı ve talebi olan vatandaşımız kalmaz. Bu aynı zamanda bizlerin de verimli çalışmalar yaptığının bir göstergesi olacak. Elbette sizlerin sorunlarına çözüm üretmek için buradayız. Umarım bundan sonraki süreçte sıkıntı yaşayan vatandaşımız kalmaz” dedi.

Vatandaş Anlattı, Vali Tutulmaz Çözüm Üretti

Vatandaşların kendilerini özgürce ifade edebilmeleri için bazı vatandaşları özel olarak dinleyen Vali Tutulmaz, topluluk içerisinde söz almak isteyenlere de tek tek söz vererek vatandaşların çözülmesini istedikleri sorunlara çözüm üretmeye çalıştı.

Toplantıda vatandaşlar sağlık, çevre, iş ve aile sorunları üzerine bazı sıkkınlarını paylaştı. 12 kişilik yabancı uyruklu misafirlerde listeledikleri taleplerini Vali Tutulmaz’a sundu. Vatandaşları dikkatle dinleyen Vali Tutulmaz bazılarına çözüm buldu, bazı sorunları da ilgili kurum müdürlerine havale etti.

Editör: Haber Merkezi