Vali Tutulmaz Haber Ajansları Temsilcilerine Ziyarette Bulundu.

Halkı bilgilendirmek gibi önemli bir görevi buluna ve bu kamu görevini, hızlı, doğru ve tarafsız olarak yerine getiren haber ajanslarına ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, ilimiz ve ülkemiz gündeminde bulunan konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Gün içerisindeki programları kapsamında Anadolu Ajansı ve Doğan Haber Ajansına ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Anadolu Ajansı İl Temsilcisi Canan Tükelay, Doğan Haber Ajansı İl Temsilcisi Sait Karaduman ve çalışanları tarafından karşılandı.

Ziyaretler sırasında ilimiz ve ülke gündemindeki konular hakkında söyleşide bulunan Vali Mustafa Tutulmaz; “Basın mensupları toplumu bilgilendirme görevini yerine getirmektedirler. Basın sektörü gerçekten zor bir sektördür. Ama işini en iyi şekilde yerine getirince bir o kadar da zevkli bir sektördür. Bir olaydan, bir hizmetten ilk olarak basında çalışan arkadaşlar haberdar olur ve objektif olarak kendi süzgecinden geçirir ve oluşturduğu ürünü kamuoyuyla paylaşır. Ben tarafsız, ilkeli, doğru ve hızlı bilgilendirmenin yanında toplumun faydasına olacak çalışmalara destek veren basın mensuplarını yürekten kutluyorum. Afyonkarahisar’ı daha iyi konumlara getiren çalışmalar sergileyen basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.“ dedi.

Vali Tutulmaz’ın haber ajansları il temsilcilerine olan ziyaretleri hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi