Vali Tutulmaz, Garnizon Komutanlığını ziyaret etti

Vali Mustafa Tutulmaz İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a İade-i Ziyarette Bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulundu.

İlk iade-i ziyaretine İkmal ve Garnizon Komutanlığından başlayan Vali Mustafa Tutulmaz burada İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan ve karşılama mangası tarafından karşılandı. Daha sonra Vali Tutulmaz, ziyaret öncesi şeref defterlerini imzaladı.

Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan tarafından kurumları ve sorumluluk alanları hakkında bilgiler aktardı.

Vali Mustafa Tutulmaz gün içerisindeki iade-i ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyarette bulundu. Ziyarette, Belediyemizin hizmetleriyle ilimizde sürdürülen çalışmalarla ilgili Vali Tutulmaz’a bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'da kurumlararası işbirliğinin üst düzeyde olduğunu ve bu işbirliğinin yapılan hizmetlere yansıdığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi