Vali Tutulmaz Fatih Çocuk Evi’nde İftar Yaptı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Fatih Çocuk Evi’nde kalan gençleri ziyaret ederek onlarla birlikte iftar yaptı.

Fatih Çocuk Evi’nde kalan gençleri ziyaret eden ve iftar öncesi çocuk evini gezen Vali Mustafa Tutulmaz, Fatih Çocuk Evi hakkında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zekai İnan’dan bilgiler aldı.

Çocuklarla samimi bir şekilde sohbet eden Vali Tutulmaz, çocukların taleplerini tek tek dinledi. Çocukların eğitim durumları, gittikleri okullar ve hedefleri konularında da bilgiler edinen ve çocuklara bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Devletin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı bu gençlerimiz için aile ortamı oluşturularak, iyi bir ortamda hizmet verilmektedir. Bu ortamlarda çocuklarımızın en çok sevgiye ihtiyaçları vardır. Sevgimizi paylaştığımız çocuk evlerinde kalan çocuklarımız bizlere emanettir. Onların her zaman yanlarında olacak ve kendilerini her fırsatta ziyaret etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi