Vali Tutulmaz, “Erciyes Yılkı Atları” Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışına Katıldı

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley’in fotoğraflarından oluşan “Erciyes Yılkı Atları” konulu fotoğraf sergisi Vali Mustafa Tutulmaz tarafından Park Afyon AVM’ de açıldı.

Fotoğraf sergisinin açılışına, Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Afyon Frig Fotoğraf Derneği Başkanı Murat Özçelik ve fotoğrafseven vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Mustafa Tutulmaz, sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi ve sergi anı defterini imzaladı.

Sergi açılışının ardından Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley’den eserler hakkında bilgi alan Vali Mustafa Tutulmaz; ”Fotoğraf Sergisinin yılkı atlarını konu alması ilimiz açısından önemlidir. Bunlar Erciyes'in yılkı atları, ama yine de hem Kumalar Dağı'nda, hem Akdağ’da yılkı atları var. Belki bundan sonra bu atlarda güzel bir fotoğraf sergisinin konusu olacaktır. İlimiz her geçen gün değişik etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl bildiğiniz üzere fotoğraf fotofest yapmıştık. İlimizin güzelliklerinin bir kısmını fotoğraflamıştık. Önümüzdeki yıl da yine aynı Festivali devam ettireceğiz. Bu etkinlik bizim değerlerimizin ön plana çıkarılması açısından önemli bir etkinliktir. Ayrıca burada özellikle mülki idare amirlerinin meseleye bakışı da önemlidir. Ahmet Soley Bey bulunduğu yeri sadece gözlemlememiş ve bunu kayıt altına da almış. Kendisini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Ben benzer yeteneği olan, ilgisi olan arkadaşlarımızın da bu tür etkinliklerde bulunmasını tavsiye ediyorum.” dedi.

Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, sergi açılışına katılımlarından dolayı başta Vali Tutulmaz olmak üzere tüm protokol üyelerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi