Vali Tutulmaz AFAD Heyetini Kabul Etti

İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürleri ile diğer görevlilerden oluşan heyet 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında kendilerini kabul eden Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, kurumun çalışmaları ve faaliyetleri ile deprem konusunda halkımızın bilinçlendirilmesi amacıyla hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarette konuşan ve deprem konusunda bilinçli olunması gerektiğine dikkat çeken Vali Mustafa Tutulmaz; "Afyonkarahisar depremi görmüş ve bu anlamda da bazı tecrübelere sahip bir ilimizdir. Ne yazık ki ülkemizin çeşitli illerinde de büyük depremler yaşandı. Yüce Rabbimiz büyük depremlerden ve buna bağlı olarak kayıplardan bizi korusun. İşte bunun içindir ki bizler her zaman depreme hazırlıklı olmalıyız. Kurum ve kuruluşlar olarak ne kadar çok tedbir alsak da halkımızın da deprem konusunda bilinçlenmesi lazım. Hatta aile düzeyinde bile bir deprem planımızın olması gerekiyor. Herhangi bir afet öncesinde gerekli tedbirleri alacak afete hazır halde çalışmalarını sürdüren AFAD ekiplerine başarılı çalışmalarının devamını dilerim." dedi.

Editör: Haber Merkezi