Vali Tutulmaz AÇEMDER Üyelerini Kabul Etti

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Çevre Mühendisleri Derneği (AÇEMDER) Kurucu Başkanı ve üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Kendilerini kabul ettiği için Vali Tutulmaz’a teşekkür eden Afyonkarahisar Çevre Mühendisleri Derneği (AÇEMDER) Kurucu Başkanı Osman Süreyya İnanır, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşlarımıza Çevre Bilinci ve İnsan Sevgisi Aşılanmalıdır

Ziyarette çevre bilinci ve doğa sevgisinin önemine değinen Vali Mustafa Tutulmaz: “Doğanın dengesini bozmamak için herkesin çaba göstermesi gerekmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güzel bir çevre bırakmak bizlerin de atalarımızdan aldığımız bir mirastır. Bu emaneti en iyi şekilde koruyup yeni nesile bırakmalıyız. Çevre sadece insanlar için değil tüm canlılar için önem arz etmektedir. Bu nedenle duyarlı olmak, çevreyi korumak ve bunun için elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz. Vatandaşlarımıza çevre bilinci ve doğa sevgisi aşılanmalıdır. Denetim ve yaptırımlardan çok eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık vermeliyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi