Vali Mustafa Tutulmaz’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artarak yardımlaşma ve paylaşmanın en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, manevi duyguların fazlasıyla yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğün, kin ve nefretin yerine sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin yer aldığı, coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdendir. Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bu bayramda da anne ve babamız ile diğer büyüklerimiz başta olmak üzere yaşlılarımızı, komşularımızı, akrabalarımızı, ihtiyaç sahibi insanları ve hastaları ziyaret ederek, çocukları sevindirerek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli ve mutlu olmalarına vesile olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Afyonkarahisar’lı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.

Editör: Haber Merkezi