Vali Mustafa Tutulmaz’ın Ramazan Ayı Mesajı

Müslümanlar olarak 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu yıl sevincimizde Koronavis salgını nedeniyle biraz burukluk var. Öncelikle tüm hemşehrilerimin ve İslam Âleminin bugün ilk teravih namazı ve ilk sahur ile başlayacağımız mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ramazan ayı birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofralarının kurulduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın daha bir anlam kazandığı bir ay. Ancak bu yıl Ramazan ayının gereği bu ibadetlerimizi biraz daha farklı olarak bireysel yapmaya çalışacağız. Koronavirüs salgınını önlemek için bu yıl iftarlarımızı birlikte değil yalnız yapalım, teravihlerimizi toplu değil ailemizle kılalım.

Yardımlaşma ve dayanışma anlamında ihtiyaç sahiplerini gözetelim, komşularımızın ihtiyaçlarını giderelim, ihtiyacı olan çocuklarımızı bayramlıklarla sevindirelim. Ramazan ayında tüm dualarımız ülkemizin huzuru, milletimizin sağlık ve sıhhati ve insanlığın Koronavirüs salgınından bir an evvel kurtulabilmesi için olsun.

Editör: Haber Merkezi