Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlerine devam ediyor

Vali Mustafa Tutulmaz Özel Sağlık Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyarette Bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, ilimizdeki özel sağlık kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz gün içerisinde sırasıyla Özel Park Hastanesi, Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi, Fuar Hastanesi ile Yaş Sebze Meyve Derneği’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, ilk olarak Özel Park Hastanesini ziyaret ederek Park Hastanesi Yönetim Kurulu Bşk. Dr. Mustafa Enis Arabacı ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

Ziyarette Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Bşk. Dr. Mustafa Enis Arabacı, poliklinikler, günlük hasta sayıları, hastane yatak kapasitesi ve hastalara verilen diğer hizmetler hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgi verdi.

Özel Park Hastanesindeki ziyaretlerini tamamlayan Vali Mustafa Tutulmaz, Özel Telek Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaretinde hastane sahibi ve başhekim Mehmet Telek ve Hastane yöneticileri tarafından karşılanarak hastane hakkında bilgiler aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz gün içerisinde sağlık kuruluşlarına yaptığı son ziyaretini Fuar Hastanesine yaptı. Burada Fuar Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şükrü Yücel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, hastane ve çalışmalar hakkında bilgiler alarak gün içerisinde özel sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerini tamamladı.

Vali Mustafa Tutulmaz, günün son ziyaretini Afyonkarahisar Hal Binasında hizmetlerini sürdüren Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Derneği’ni ziyareti sırasında Dernek Başkanı Ali Çiloğlu’ndan Toptancı Halindeki çalışmalar hakkında bilgi alarak hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi