Vali Mustafa Tutulmaz Ziyaretçilerini Kabul Etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Özel Sporcular Dernek Başkanı Hanife Yılmaz, Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonasında dereceye giren sporculardan Münevvere Yılmaz ve Mevlüt Şen Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop; “Müsabakalarda, 200 metre de ve Gülle Atma branşlarında yarışan ilimiz sporcularından Münevvere Yılmaz Türkiye Şampiyonu olarak iki altın madalya aldı. Mevlüt Şen ise 200 m koşuda 24.90’lık derece ile iki milli sporcunun ardından Türkiye üçüncüsü, Disk Atma branşında ise Türkiye dördüncüsü oldu” dedi.

Aldıkları derecelerden memnuniyetini dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, sporcularımız Münevvere Yılmaz ile Mevlüt Şen’e başarılarının artarak devamını diledi.

Gün içerisindeki programları dahilinde Vali Mustafa Tutulmaz Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İkinci Başkanı Burhanettin Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Murat Diker’i makamında kabul etti.

Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette nazik kabullerinden dolayı Valimiz Tutulmaz’a teşekkür eden konuklar, yaptıkları çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aktardılar.

Konukları ile yakından ilgilenen ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, tüm konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi