Vali Mustafa Tutulmaz Muhtarları Ağırladı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Mustafa Tutulmaz İdare ve Denetim Müdürü Halit Taşpınar, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Özkan, Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun ve Karaman Mahallesi Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz’ı makamında kabul etti.

Muhtarlığın kamu müessesi ve toplumsal hayatın en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımız, Devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki belki ilk kapısıdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir. Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi icra eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Heyet adına söz alan ve kendilerini kabul ettiği için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden İdare ve Denetim Müdürü Halit Taşpınar: “Muhtarlık önemli bir görev. Vatandaşlar talep ve isteklerini devlete öncelikle muhtarlar aracılığıyla iletiyor. Her daim muhtarlarımıza önem vererek onlarla istişarede bulunan ve bu önemli günde bizleri kabul eden Sayın Valimize heyet adına bir kez daha teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum.” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Yeşil Cami’de 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen okutulan Mevlid-i Şerif programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz, program sonrası cami bahçesinde muhtarlarla birlikte vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti.

Editör: Haber Merkezi