Vali Mustafa Tutulmaz Maske Denetimi Yaptı

Vali Mustafa Tutulmaz, İl Hıfzıssıhha Kurulunda alınan kararlara vatandaşların ne kadar uyduğunu yaptığı denetimlerle gözlemledi. Mesaisine maske denetimi ve esnaf denetimi yaparak başlayan Vali Tutulmaz kurallara uyulması noktasında uyarılarda bulundu.

Koronavirüs ile mücadele aralıksız devam ederken Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu salgının gidişatına göre gerekli tedbir kararlarını alıyor. Normalleşmenin yavaş yavaş başladığı şu günlerde cadde ve sokaklar her zamankinden biraz daha fazla kalabalıklaşmaya başladı. Bu noktada maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları göz ardı edilebiliyor. Bu tür kural ihlallerini önlemek amacıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca sosyal iletişim halinde bulunulan meydanlara, alanlara, cadde ve sokaklara, iş yerlerine maskesiz çıkılması yasaklandı. Yasağa uymayanlar için idari para cezası uygulanacak.

Vali Mustafa Tutulmaz bugünkü mesaisine maske denetimiyle başladı. Vatandaşları kurallara uyulması ve duyarlı davranılması hususunda uyarırken, kurallara uymayanlara para cezası uygulanacağını hatırlattı. Esnaf ziyareti de yapan Vali Mustafa Tutulmaz, esnafın aldığı tedbirleri yerinde denetledi.

Editör: Haber Merkezi