Vali Mustafa Tutulmaz Manisa’nın Değerlerini Ziyaret Etti.

Zafer Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Destek Programları açılış toplantısı nedeniyle Manisa’da bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz’in ev sahipliğinde Manisa’nın değerlerini ziyaret etti.

İlk olarak Vali Tutulmaz, Vali Deniz ve Vali Toraman Şehzadeler Belediyesince hayata geçirilen Şehzadeler Parkı’nı ziyaret ettiler. İçerisinde 32 adet Türk İslam eserinin olduğu Minia Şehzadeler, Dioramik Mesir Müzesi ve Masal Park hakkında Şehzadeler Belediyesi Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu tarafından Vali Tutulmaz ve beraberindeki Valilere bilgiler verildi. Vali Mustafa Tutulmaz, Şehzadeler Parkının yapılmasında emeği geçen herkese ve misafir perverliklerinden dolayı da tüm ilgililere teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Vali Tutulmaz ve beraberindeki Valiler, Sultan Camii ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Şifahanesi Tıp Tarihi Müzesini ziyaret ettiler. Burada Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak müze hakkında bilgiler aktardı.

Editör: Haber Merkezi