Vali Mustafa Tutulmaz Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişleri ile yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler almak üzere yaptığı ziyaretler devam ediyor.

  1. programları dâhilinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü. Devlet Su İşleri 183. Şube Müdürlüğü, 11. Sondaj Şube Müdürlüğü ile Devlet Demir Yolları 7. Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Vali Tutulmaz kurum temsilcilerinden brifing aldı.

Aldığı bilgiler çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarınca Afyonkarahisar’da çok verimli hizmetler yapıldığının altını çizen Vali Tutulmaz, bütün kurumların gelişen ve değişen çağa uyum sağlayarak teknolojiyi yakından takip ederek ilimizde çok önemli ve başarılı işler yapıldığını söyledi.

Kurumlardaki kendine has başarının yanında topyekun başarı elde edilmesi için kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğinin ve koordinasyonun önemli olduğuna dikkat çeken Vali Tutulmaz, kurum ziyaretleri sırasında ilimize en iyi hizmeti vermek için birbiriyle ilgili olan kurumların sürekli irtibat halinde olması ve işbirliği içinde hareket etmeleri gerektiğinin talimatını verdiğini söyledi.

Ziyaretleri sırasında ilimizdeki kurum ve kuruluşların elde ettiği başarının gurur verici olduğunu belirten Vali Tutulmaz, bundan sonraki dönemde mevcut durumun daha ileri taşınması için hep birlikte ve elbirliğiyle hareket edileceğini, bu anlamda da Afyonkarahisar’ı daha ileriye taşımak adına Valilik olarak tüm kurum ve kuruluşlara destek sağlanacağını sözlerine ekledi.

Gün içerisindeki kamu kurum ve kuruluşlara gerçekleştirilen ziyaretler günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi