Vali Mustafa Tutulmaz Halk Günü’nde vatandaşları dinledi

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş anlamda ulaşabilmek, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantısının Mayıs ayı toplantısı Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü V. Zekai İnan, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, İş-Kur İl Md. Yardımcısı Yılmaz Akar, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

Bugüne Kadar Hep Verimli Toplantılar Yaptık

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz Halk toplantıları ile vatandaşların problemlerine çözüm üretmeye çalıştıklarını söyleyerek: “Bugüne kadar hep verimli toplantılar yaptık ve vatandaşların sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştık. Bizler her ay sizlerin çözüme kavuşturamadığınız problemlerinize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elbette her birinizin ayrı ayrı sıkıntıları var. Ancak hep söylediğim gibi öncelikle ilgili kurumlarda çözüm yolları arayın. Müracaatlarınızı yapın ve eğer hala sonuç alamıyorsanız işte o noktada bizlere ulaşın” dedi.

Önce İlgili Kurumu Arayın

Vatandaşların öncelikle il geneliyle ilgili sorunlarını dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz bazı vatandaşların köy ve mahallerinde gördükleri ve yaşadıkları sıkıntılı durumları iletmeleri için acil durumlarda kullanılan tek numara 112’yi hatırlattı ve vatandaşlara: “Öncelikle ilgili birimleri haberdar edin. Asayiş olaylarında emniyet birimi eğer çözüm üretmiyorsa işte o noktada beni bilgilendirin. Halkımızdan benim talebim budur. Öncelikle yaşadığınız olay hangi kurumu ilgilendiriyorsa orayı arayın. Eğer size dönüş olmuyorsa, o zaman beni haberdar edin” tavsiyesinde bulundu.

Konuşmasının ardından vatandaşlarımıza tek tek söz vererek sorun, istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi için toplantıya katılan daire müdürlerine talimatlarını verdi.

Editör: Haber Merkezi