Vali Mustafa Tutulmaz Belde Belediyelerine Ziyarette Bulundu.

Devletin imkânlarını en iyi şekilde halka sunmak adına köy ve belde belediye ziyaretlerinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, ilimiz merkezine bağlı Beyyazı, Çıkrık ve Susuz Belediyelerine ziyarette bulundu.

Beyyazı, Çıkrık ve Susuz Belediyelerini ziyaretleri sırasında belde belediyelerinin alt yapı, üst yapı, ulaşım, sosyal tesisler gibi konuların yer aldığı çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, belde belediyelerinde karşılaşılan sorunları, istek ve talepleri de dinledi.

Tüm yerleşim alanları birbirine sımsıkı bağlıdır.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yaşandığı ziyaretlerde Afyonkarahisar’ı ilçeleri, kasabaları ve köyleriyle birlikte bir bütün olarak gördüğünü vurgulayan Vali Tutulmaz; “Tüm yerleşim alanları adeta bir zincir halkası gibi birbirine sımsıkı bağlıdır. Bu zincir halkalarının her birinin sağlam olması birlikte hareket etmenin gücünü daha da arttıracaktır. İlimizin daha huzurlu olması, gelişime açık ve daha da ilerlemesi adına da bu şarttır.” dedi.

Halkımızın bulunduğu her yer bize eşit mesafededir.

Köylerimize, belediyelerimize ve ilçelerimize eşit mesafede yaklaşmaktayız diyerek sözlerine devam eden Vali Tutulmaz; “Bizler halkımızın yaşadığı hiçbir yerleşim alanını diğerinden ayrı tutmayız ve hizmetimizi en iyi şekilde ilçe, kasaba ve köy ayrımı yapmadan her noktaya adaletli bir şekilde ulaştırırız. Büyümek ve kalkınmak adına merkezi ve yerel yönetimlerin hizmet anlayışı da bu olmalıdır. Bu nedenle bizler ilçelerimize, kasabalarımıza ve köylerimize sık sık ziyaretler düzenleyerek orada yaşayan yöre halkının istek, talep ve önerilerini birinci ağızdan dinliyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin bizlere verdiği imkânları yine halkımızın hizmetinde en iyi şekilde kullanmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi