Vali Mustafa Tutulmaz, Bayat ve İscehisar İlçelerini Ziyaret Etti.

Vali Mustafa Tutulmaz ilçe ziyaretleri kapsamında Bayat ve İscehisar ilçelerini ziyaret ederek ilçelerde sürdürülen çalışmalar, yatırımlar ve önem arz eden konular hakkında brifing aldı.

Gün içerisindeki ilk ziyaretini Bayat ilçesine yapan Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakamlık binası önünde il ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakam Vekili Muhammet Öztabak’tan Bayat İlçesi hakkında brifing aldı.

Vali Tutulmaz, Bayat ilçesini ziyareti sırasında inşaatı devam eden Bayat Anadolu Lisesinde ve Bayat Kilim Atölyesinde de incelemelerde bulundu.

Bayat ilçesine yaptığı ziyaret ve incelemelerin ardından İscehisar ilçesine geçen Vali Mustafa Tutulmaz Kaymakamlık binası önünde il ve ilçe protokolü tarafından karşılanarak Kaymakam Muhammet Öztabak’tan İscehisar ilçesi hakkında brifing aldı.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretler sırasında Kaymakamlar ve ilçe müdürlerine hitaben konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “İşlerimizi zamanında ve yasalara uygun yapacağız, çok gayret edeceğiz, bizler hizmet yapmak üzere buralarda olduğumuzu bileceğiz. Mesailerimize riayet edeceğiz, kamu kaynaklarını verimli kullanacağız. Sizler kurumlarınızla ilgili yapılan her türlü hizmetin, her türlü alımın muhakkak kontrolünü iyi bir şekilde yapacaksınız. 80 milyonun bunda hakkı vardır. Yanlış bir şey olduğunda 80 milyonun hakkını korumamaktan dolayı hem vicdani, hem de hukuki sorumluklarımızın olduğunu bilmemiz lazım. Hepimiz görev için buradayız. Empati yapacağız. Herkes çalıştığı ilçe halkından birisi gibi hareket etmelidir. İlçelerimiz il merkeziyle koordineli bir şekilde hizmet vermelidir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi