Vali, Mısri Cami ve İmam Hatip İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

Vali Balkanlıoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile birlikte restorasyon çalışmaları devam etmekte olan Mısri Camii ile Karşıyaka Mahallesinde hayırsever Güneşyol İnşaat Firması tarafından yaptırılan 16 Derslikli İmam-Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.
İlk olarak Hacı Alioğlu mahallesindeki Mısri Camiinin restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Balkanlıoğlu’na,  restorasyon çalışmalarının son durum hakkındaki bilgileri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer tarafından verildi.
Daha sonra Karşıyaka Mahallesinde inşaatı devam eden 16 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu’nde incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu’na, okulun son durumu hakkında hayırsever Güneşyol İnşaat  firması yetkilisi tarafından bilgiler verilirken, okulun yeni eğitim-öğretim yılına yetişeceği belirtildi.
Ayrıca Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer’den de inşaatın safahatı hakkında bilgi alan Vali Balkanlıoğlu ”Hayırsever Güneşyol İnşaat  firması tarafından yaptırılan İmam-Hatip Ortaokulu inşaatının son durumunu görmeye geldik. Demirçevre köyü yakınlarında afetzedeler için yaptırılan Afet konutlarının müteahhidi olan söz konusu firma daha önce bize gelerek bu okulu yaptırma sözü vermişti. O verdiği  söz gereğince bizde okul inşaatının hangi aşamada olduğunu, bundan sonra inşaatın hızlanması için ve okulun yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesini sağlamak amacıyla İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunduklarını belirtti.
 
Editör: Haber Merkezi