Vali Güner, ZiyaretçileriniMakamında Kabul Etti.

         Valimiz Hakan Yusuf Güner'in destek ve katkılarıyla turizm ve hizmet sektörünün her geçen gün geliştiği ilimizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına özel sektörden destekler gelmeye devam ediyor. İlimizde bulunan Cafe ve Restaurant sahipleri hizmet kalitelerini artırmak ve işletmeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına Afyonkarahisar Cafe ve Restaurantlar İşletmecileri Derneği’ni kurdular.

 

        İlimizde Cafe ve Restaurantların dayanışması adına ilk defa kurulan dernek hakkında bilgiler vermek üzere Dernek Başkanı Muhammet Raşit Birliktir öncülüğünde gelen cafe ve restaurant sahipleri Valimiz Güner’i makamında ziyaret ettiler.

 

        Derneğin kuruluş amacı doğrultusunda ve bu birliktelik sayesinde neler yapılabilecekleri hakkında dernek başkanı Birliktir'den bilgiler alan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Cafe ve Restaurantlar İşletmecileri Derneği'nin kurulmasının ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken; "Bu ve bunun gibi derneklerimizin çoğalması Afyonkarahisar ruhunun, birliktelik ve beraberlik bedenine bürünmesinin göstergelerinden birisidir. Sadece kurum ve kuruluşların değil, sivil toplum örgütlerinin, iş adamlarının, işletmecilerin ve en önemlisi de halkımızın bir ve beraber olması gücümüze güç katacaktır. Halkımız bizim içi çok değerli, bu anlamda dernekler sayesinde hem halkımıza verilen hizmet kalitesi artacak, hem de hizmet sektöründeki katma değerimiz artacaktır. Ben Afyonkarahisar Cafe ve Restaurantlar İşletmecileri Derneği'nin kurulmasından duyduğum memnuniyeti belirtirken, dernek çalışma ve faaliyetlerinde başarılar diliyorum."dedi.

 

        Valimiz Hakan Yusuf Güner'in misafirperverliğinden ve kendilerini makamlarında kabul etme nezaketi gösterdiklerinden dolayı dernek üyeleri adına teşekkürlerini sunan Dernek Başkanı Birliktir, dernek çalışmaları hakkında Sayın Valimizin desteklerini alacaklarına emin olduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi