VALİ GÜNER ZİYARETÇİLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

2.Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve AKÜ Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanlığından Valimiz Güner’e Nezaket Ziyareti.

Programları dahilinde bir çok konuğuna kapılarını açan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilk olarak 2.Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak’ın başkanlığında Başkan Yardımcısı İsmail Çevrin, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Demir, Ramazan Çelik ve diğer üyelerin hazır bulunduğu heyeti makamında kabul etti.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette 2.Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak’ın istek ve taleplerini dinleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner,  2.Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığının yürütmüş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında da bilgiler aldı.

Sanayinin gelişmiş iller için çok önemli olduğunun altını çizen Valimiz Güner, hangi ilin sanayisi gelişmişse, o ilin gelişmişlik seviyesinin de yüksek olduğunu, bu anlamda da sanayinin gelişimi ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak gereken desteğin verileceğini söyledi.

Daha sonra AKÜ Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, Yrd. Doç. Dr. Said Mahmut Çınar, Araştırma Görevlisi Dr. Emre Akarslan ve Araştırma Görevlisi Fatih Serttaş’ı makamında kabul eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, AKÜ Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu'dan önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan 8. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi hakkında bilgiler aldı.

AKÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü olarak önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Doç. Dr. Hocaoğlu, bölüm olarak ürettikleri cihazları bu sempozyum ve sergide tanıtacaklarını belirtirken, 8. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi davetiyesini Valimiz Güner'e takdim etti.

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Valimiz Güner, Afyon Kocatepe Üniversitesinin Afyonkarahisar'da çok başarılı çalışmalar yürüttüğünü, bu çalışmalarında onlardan biri olduğunu, bu anlamda kendilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi