Vali Güner Ticaret ve Sanayi Odasına İadei Ziyarette Bulundu

2014 Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiliğine atanan Valimiz Hakan Yusuf Güner, hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmesinin akabinde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasına iadei ziyarette bulundu.
Ziyaret sırasında ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri hazır bulundular.
Yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Valimiz Hakan Yusuf Güner’in ilimize atanmalarının kendilerini mutlu ettiklerini belirterek; “Sayın Valimizin bizlere iadei ziyarette bulunması bizleri gururlandırdı. Kendisinin görüş ve düşünceleri ile Afyonkarahisar’ı daha ileriye taşıması fikirleri bizlere hizmet şevki ve heyecanı vermektedir. Bizler de bu anlamda Sayın Valimizin emir ve talimatlarına hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında Başkan Serteser’den bilgiler alan Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Merkezi idare yerel idare kadar, kamu kuruluşları, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşları, bu anlamda odalar ve borsaların bir şehrin şehir hüviyetini kazanmasında büyük katkıları vardır. Bu anlamda Baro neyse, Ticaret Borsası neyse Ticaret ve Sanayi Odası da o derece önemlidir. Şehrin yönetimde biz sinerjinin sağlanmasında ve paydaşların beraberce hareket etmesinde ATSO’nun yerinin çok önemli olduğunu bilmekteyiz. Bundan sonraki dönemde Allah izin verirse Odamız ve değerli hazurun ile birlikte şehrimizin güzelliklerini ortaya çıkarmak adına iyi ve kötü günde birlikte hareket edeceğiz. Burada amaç Afyonkarahisar’da yaşayan aziz halkımızın değerlerine ve beklentilerine uygun, vizyon projelerin gün yüzüne çıkarılmasıdır. Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar için hemen her kuruma kendi alanları doğrultusunda makro amaçlar ve hedefler belirleyeceğim. Bu amaçları da yerine getirirken başta Sayın Bakanımız, siyasilerimiz, ATSO ve sivil toplum örgütlerini tek payda da birleştirmeye çalışacağım. Bu amaçlar şehrin ortak amaçlarında hemen her kurum ve kuruluşlar üzerine düşen görevi yerine getirecektir. İlimiz için en iyisini yerine getirmek için Bakanımız, siyasilerimiz, her kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Bu anlamda şehrimizin kalkınmasına hep birlikte imza atacağız. Bundan önceki dönemde Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum örgütleri birlikte çok güzel iş ve işlemlerde bulunmuştur. Bu anlamda gururumuz Sayın Bakanımız bizim için büyük bir değerdir. Kendisinden bir destek istediysek kendisi bin destek olmuştur. Milletvekillerimizde ilimiz için başarılı çalışma ve faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bunu da geldiğim ilk günden itibaren memnuniyetle müşahede ettim. Benden önceki Valilerimize, siyasilerimize, sivil toplum örgütlerimize ve hususiyle Afyonkarahisar’ın gururu Sayın Bakanımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca köylüsüyle, kasabalısıyla, mahallelisiyle, zenginiyle, iş adamıyla, çalışanıyla, işçisiyle herkese selam ve saygılarımı sunuyorum, hayırlı ramazanlar dileklerimi iletiyorum.“ dedi.
Ziyaretin sonunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.
 
Editör: Haber Merkezi