Vali Güner Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ediyor
 Valimiz Hakan Yusuf Güner, tebrik amacıyla gelen ziyaretçilerini makamında kabul etmeye devam ediyor.
Valimiz Hakan Yusuf Güner’e gün içerisinde Kamu Kurum Kuruluş İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Memur Sendikaları Konfedarasyonu’na bağlı Sendika Temsilcileri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Köy Muhtarları ve Mesleki Oda Temsilcileri ile Başkanları tarafından tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi.
Valimiz Güner’e sabah ilk ziyaret, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ile Müdürlüğe bağlı kurum amirleri tarafından gerçekleştirildi. Günün ikinci ziyaretçisi Erkmen Belediye Başkanı Menduh Kuş oldu. Bu ziyaretlerin ardından Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün ile Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz makamda ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Daha sonra Valimiz Güner’i sırasıyla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ettiler. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretler sırasında konuşan Valimiz Güner: “bu ziyaretler hem birbirimizi tanımamız hem de Afyonkarahisar’ımızı daha iyi tanıyarak hemşehrilerimize çok daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz açısından bizlere yol gösterici olacaktır. Nazik ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.
Valimiz Güner’in öğlenden önceki son ziyaretçileri Merkez Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, Dinar ilçemize bağlı Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ile Kadılar, Okçular, Kınık, Yıprak ve Çiçektepe köy muhtarları, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun ve Sinanpaşa İlçesine bağlı Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Osman Geyik, Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Kırka Belediye Başkanı Zekeriya Uyan, Kılıçarslan Belediye Başkanı Arif Yılmaz, Küçükhüyük Belediye Başkanı Vedat Kocatürk, Serban Belediye Başkanı Abdurrahim Aktoprak, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin ile İl Genel Meclisi Üyesi Adem Ulupınar oldu.    
Belediye Başkanları ve muhtarlar ile sohbet eden Valimiz Güner: “halkımıza sunacağımız hizmetler sırasında siz değerli başkan ve muhtarlarımızın, bizlere yol gösterici olarak büyük yararlılıklar sağlayacağınızı biliyorum. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak ve halkımıza hizmetlerin en iyisini sunabilmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in öğleden sonraki ilk ziyaretçileri MÜSİAD Başkanı Ahmet Neoldum ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. Bu ziyaretin ardından Valimiz Güner’i sırasıyla İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Türkiye Beyazay Dernek Başkanı Feyza Kayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Karahisar TV Haber Müdürü Adnan Eski, İşadamı Tamer Alpata, Gazlıgöl Termalciler Derneği Başkanı Mustafa Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oruçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Oruç ve Genel Koordinatör Aydın Güneş, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ali Zenkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin ve Son Nokta Gazetesi Sahibi Ahmet Işık ve Genel Koordinatör Gökhan Yılmaz ziyaret ettiler.    
 
Gün içerisinde gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Güner: “geçen hafta gerçekleştirilen sıcak karşılamadan sonra yapılan tüm ziyaretler beni çok mutlu etti. Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ediyorum. Misafirperver halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.
Editör: Haber Merkezi