Vali Güner, Süleyman Demirel Fen Lisesinde İncelemelerde Bulundu.

Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) ile ilimizde eğitim konusunda birçok ilerleme kaydeden Valimiz Hakan Yusuf Güner, eğitimle alakalı yaptığı toplantılarda sık sık eğitim kurumlarının yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanması konusunda talimatlarda bulunmuştu.

Bu doğrultuda tüm eğitim kurumlarında fiziki yapıdaki hazırlıklar tamamlanıyor. Süleyman Demirel Fen Lisesindeki yapılan tadilatı Valimiz Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Özel İdare Yetkilileri ve hayırsever işadamları ile birlikte yerinde incelediler.

Süleyman Demirel Fen Lisesi incelemeleri sırasında ilgililerden bilgiler alan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Bakanlıklar düzeyindeki temaslarıyla Afyonkarahisar'a eğitim anlamında büyük destek ve katkı sağladığını, bu anlamda ilimiz merkezinde bulunan 68 okulda iyileştirme çalışmalarının yapıldığını, şu anda ise iyileştirme çalışmaları kapsamında devam eden Süleyman Demirel Fen Lisesi için burada bulunduklarını söyledi.

İnceleme sırasında EKAP kapsamında okullardaki başarının artması, sosyo-kültürel faaliyetlerin başarılı bir şekilde devam etmesi ve fiziki yapılarının en iyi hale gelmesi konusunda çalışmalar başlattığını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, EKAP projesinin önemli bir adımı olan okulların fiziki yapısının en iyi hale gelmesi konusunda çalışmaları yakından takip ettiğini ve bu alanda önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirtti. Bu kapsamda ilimizin başarılı okullarından birisi olan Süleyman Demirel Fen Lisesinde incelemelerde bulunduğunu söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, tüm eğitim kurumlarının yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olacağını belirtti.

Ziyaret okulun yerleşkesi içerisinde bulunan kısımların incelenmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi