Vali Güner, Özel Öğretim Kurumlarının Temsilcilerini Makamında Kabul Etti.

        Valiliğe bağlı kurum ve kuruluşlar olarak eğitime her türlü destek ve katkıda bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, eğitimde birlik ve beraberliği sağlamak üzere Özel Öğretim Kurumları Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Avşar ve dernek yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında Yavuzoğlu Koleji, Bahçeşehir Koleji, Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji, Pianalitik Kurs Merkezi ve Tahmaz Dil Okulu temsilcileri hazır bulundular.
 
        Nazik kabullerinden ve eğitime verdiği önemden dolayı teşekkürlerini sunan Özel Öğretim Kurumları Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Avşar, Afyonkarahisar'da Sayın Valimiz tarafından eğitim adına güzel bir ortamın inşa edildiğini belirtirken, eğitim kurumlarında birlik ve beraberlik ortamını oluşturmak adına önemli adımlar atıldığını kaydetti. Özel Eğitim Kurumları Birliği olarak bu ortamın daha da işlevsel hale gelebilmesi için çalışma ve faaliyetler yürüttüklerini belirten Avşar, Sayın Valimizin de destekleriyle çok daha başarılı işler yapılacağına emin olduklarını sözlerine ekledi.
 
        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Güner; "Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi kapsamında Valilik olarak bir çok çalışma ve faaliyetler yürüttük. Bizim bu gayretimize özel öğretim kurumlarımız da destek olmakta beraber güzel çalışmalara imza atmaktayız."dedi.
 
        Afyonkarahisar'da eğitim alanında bütünlüğü sağlamak ve oluşabilecek olumsuz durumları şimdiden önlemek amacıyla bazı istek, talep ve önerilerde bulunan Özel Öğretim Kurumları Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Avşar'ı dinleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, eğitim alanında göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Avşar ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Valilik ve Valiliğe bağlı kurumlar ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitime gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi